Vágólapra másolva!
A Honvéd otthon 12-8-ra verte az olasz Brescia csapatát a férfivízilabda Euroligában, s a négygólos győzelemnek köszönhetően csoportelsőként jutott a nyolc közé. A Vasas a francia Nice-t 10-9-re legyűrve, csoportmásodikként lett negyeddöntős.

TEVA-VasasPlaket - Olympic Nice (francia) 10-9 (2-2, 4-2, 3-3, 1-2)
a magyar góldobók:
Steinmetz Á. 7, Varga 2, Vindisch 1

A 6-5-ös nizzai Vasas-győzelem sem szegte kedvét a franciáknak, akik a találkozó elején 3-2-re még vezettek. Innen fordított a piros-kék alakulat 5-3-ra, de ellépni nem tudott. A hazai pályának számító Komjádi uszodában a szívós vendégek kéttalálatnyinál nagyobb különbséget egyszer sem engedélyeztek az angyalföldieknek, akik meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtottak.

Földi László vezetőedző szerencséjére Steinmetz Ádám viszont pazar produkcióval rukkolt elő, szinte képtelen volt hibázni a válogatott center, aki összességében 7 (!) gólig jutott, s gyakorlatilag egyedül verte meg a Nice-t. Elsősorban neki köszönheti a védekezésben gyengén teljesítő Vasas, hogy végül is egy góllal ki tudta csikarni az előzőleg kötelezőnek ítélt győzelmet. A gárda csoportmásodikként várhatja a negyeddöntős sorsolást.