Vágólapra másolva!
A nőivízilabda Bajnokcsapatok Európa Kupájának hollandiai középdöntőjében a Dunaújváros megnyerte utolsó mérkőzését, s ezzel bejutott az április 22. és 24. között esedékes négycsapatos döntőbe, a Final Fourba. A négyszeres magyar bajnok a vasárnapi záró találkozóján a spanyol CN Sabadellt verte három góllal, ennek köszönhetően pedig, 4 pontot gyűjtve, a második lett a mindhárom meccsén diadalmaskodó, BEK-címvédő olasz Orizzonte Catania mögött.

nőivízilabda BEK, középdöntő, C csoport, 3. forduló:
Dunaújvárosi Főiskola-ELCO - CN Sabadell (spanyol) 11-8

A dunaújvárosiak az első és a harmadik játékrészt odaajándékozták a spanyoloknak, így három negyed után 6-6-ra állt a két együttes. A hajrá azonban az ekkor már nagyon egységes csapatjátékkal kirukkoló magyaroké lett, akik közül heten is eredményesek voltak.

A gárda 5-2-re hozta ezt a hét percet, s bebiztosította a továbbjutást érő második helyet a hollandiai középdöntőt magabiztosan végigmenetelő, soraiban a magyar válogatott egyik erősségét, Pelle Anikót is felvonultató szicíliai együttes mögött.

Az edei középdöntő végeredménye:
1. Orizzonte Catania (olasz) 6 pont
2. Dunaújvárosi Főiskola-ELCO 4
3. Polar Bears (holland) 2
4. CN Sabadell (spanyol) 0

A D csoportból - melynek küzdelmeire Bochumban került sor - az orosz Kirisi és a hazai együttes, a Blau Weiss jutott be a Final Fourba.