Vágólapra másolva!
Ivan Lapcevic (Gummersbach) révén egy 150-szeres szerb-montenegrói válogatott játékos érkezhet nyáron a Fotex KC Veszprém férfikézilabda-csapatához - értesült a német dpa hírügynökség. Szegeden két évvel, 2007 nyaráig meghosszabbította szerződését Ilyés Ferenc, a csapat válogatott átlövője.

A dpa német hírügynökség értesülése szerint nem hosszabbította szezon végén lejáró szerződését Ivan Lapcevic, a VfL Gummersbach (Mocsai Lajos csapata) átlövője. A 29 esztendős, 2 méter magas, 150-szeres szerb válogatott kézilabdázó a hírek szerint a Fotex-Veszprémhez szerződik. Lapcevic 2002-ben szerződött a Gummersbach együtteséhez, előtte Barcelonában és Nisben szerepelt.

Szegeden is történt "változás": két évvel, 2007 nyaráig meghosszabbította szerződését Ilyés Ferenc. A 20 éves, olimpiai negyedik játékos pénteken írta alá a folytatásról szóló megállapodást, amelynek anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A székelyudvarhelyi születésű, 197 cm magas, 100 kg-os, jobbkezes, 45-szörös válogatott kézilabdás tagja a 2008-as pekingi olimpiára a kijutást megcélzó nemzeti csapatnak is.

A Pick Szeged szintén athéni olimpikonja, Laluska Balázs a következő idényben a mostani KEK-döntőben is érdekelt spanyol Ademar Leónban szerepel majd.

[origo]/(MTI)