Vágólapra másolva!
Új ügyvezetője még nincs, edzőpárosa viszont már van a Marc-Körmend férfikosárlabda-csapatának. A gárdát a következő két évben is a mindössze 28 esztendős Sabáli Balázs dirigálja majd, segítője a gárda játékosa, Érsek István lesz.

Június 28-án megtartotta tulajdonosi közgyűlését a Marc-Körmend élvonalbeli férfikosárlabda-csapatát működtető gazdasági társaság. A klub hivatalos honlapjának információja szerint ezen eldőlt, hogy a következő bajnokságban is Sabáli Balázs irányítja majd a szakmai munkát, a 28 esztendős trénerrel kétéves szerződést kötöttek a vezetők.

Sabáli munkáját a csapat kapitánya, Érsek István segíti majd, a tervek szerint a napi két edzésből egyiken játékosként, másikon segédedzőként venne részt.

Az ügyvezetői poszt betöltésére kiírt pályázat eredménytelen volt, ennek jelentkezési határidejét július végéig meghosszabbították a vezetők, egyúttal megbízták Fodor Sándort, az utóbbi hónapokban társadalmi munkában ténykedő ügyvezetőt, hogy maradjon a posztján július 31-ig.

A 2005-2006-os keretben várhatóan három légiósnak jut hely, amennyiben a válogatott center, Grebenár Péter nem fogadja el a szerződéshosszabbítási ajánlatot, az ő helyére is külföldi kosaras kerül majd.

A Vas Népe információja szerint a klub szeretné bevonni az utánpótlásnál zajló munkába Zsebe Ferencet, az év közben menesztett tréner önállóan irányíthatná a kadettcsapatot, vagy Patonay Imre szakmai igazgatóval közösen az U20-as együttest. A piros-feketékkel játékosként kétszeres, edzőként egyszeres bajnok kosaras néhány napos gondolkodási időt kért.

Jó hír a szurkolóknak, hogy megkezdődött a körmendi sportcsarnok felújítása, a Somogyi Béla Általános Iskola tornaterme új világítást és parkettát kap.