Vágólapra másolva!
Székesfehérváron nézőtéri rendbontás miatt 40 percet állt a játék az Alba Volán-FeVita - Ferencváros Borsodi Liga jégkorongmérkőzésen. A találkozót végül 5-1-re a hazaiak nyerték.

Az első harmad 13. percében néhány vendégdrukker átmászott a hazai szurkolók szektorába, ekkor azonban még sikerült elkerülni az összecsapást. A 17. percben aztán a ferencvárosi fanatikusok verekedést provokáltak az időközben kivezényelt rendőrökkel, s a vendégeket végül könnygáz bevetésével sikerült csak megfékezni. Egy ferencvárosi rendbontót őrizetbe vettek.

Ezt követően a játékvezetők félbeszakították a mérkőzést és megvárták, hogy a könnygáz kiürüljön a csarnokból. A találkozó 40 perces szünet után folytatódott. Mivel a játék megszakításakor már csak 40 másodperc volt hátra az első harmadból, a jégfelújítás után az első és második játékrész között nem tartottak szünetet.

Két harmad után a fehérváriak 3-1-re vezettek, a harmadik játékrészben még két gólt vállaltak, így magabiztosan, 5-1-re hozták az összecsapást.

Pat Cortina: "Kulcsembereink hiánya ellenére uraltuk a mérkőzést. Örülök annak, ahogy játszottunk és elégedett vagyok az eredménnyel."

Bukta Pál: "Ez a Ferencváros ma példásan küzdött, ám a kényszerű szünet inkább minket fogott meg."

eredmények
Borsodi Liga
Alba Volán-FeVita - Ferencváros 5-1 (1-0, 2-1, 2-0)
gól: Ocskay (2), Gröschl, Kiss G., Ennaffati ill. Bálint
kiállítások: 12. perc ill. 10 + 20 perc (fegyelmi)

Interliga
Olimpija Ljubljana (szlovén) - Újpest 6-0 (0-0, 2-0, 4-0)
DAC-Invitel - Medvescak Zagreb (horvát) 4-2 (0-0, 2-2, 2-0)