Vágólapra másolva!
Végleges szakvélemény még nincs, ám minden bizonnyal december 20-ig marad létesítmény híján a pécsiek ob I-es újonc vízilabdacsapata annak következtében, hogy a városi hullámfürdőben vasárnap virradóra leszakadt az álmennyezet egy része.

"Bő három hétig nincs ugyan uszodánk, de szerencsére ez nem okoz gondot, mert megoldottuk az edzésproblémánkat" - mondta kedden Ambrus Tamás, a PVSK-Fűszért pólósainak vezetőedzője.

"Ma például Kaposvárra megyünk, holnaptól három napig pedig Szentesen készülhetünk. A hétvégi meccsprogramunkat se kell törölni, mivel a bajnokságban most következő mindkét meccsünket idegenben játsszuk a Szeged és a Vasas ellen. A jövő héttől pedig Budapesten leszünk folyamatosan, az élvonalbeli fővárosi kluboknál közös edzésekkel töltjük el a kényszerűen kieső időt. Reményeink szerint december 20-ra elkészülnek az álmennyezet megerősítésével, s ha az OSC elleni, 18-i, hazai ob I-es meccsünket el kell is halasztanunk, utána már minden a rendes kerékvágásban mehet tovább."

Eredetileg a hazai pólós élvonal elmúlt vasárnapi bajnoki programjában szerepelt a PVSK-Fűszért - OSC-Kaposvár mérkőzés, de a találkozót nem tudták lejátszani, mert a helyszínül szolgáló pécsi hullámfürdőben éjjel leszakadt az álmennyezet egy jelentősebb darabja. Az eset során senki nem sérült meg, de a létesítményt azonnal bezárták.