Vágólapra másolva!
A Domino-BHSE hazai pályán, a Kőér utcában 14-9-re nyert a címvédő olasz Posillipo Napoli ellen a férfivízilabda Euroliga csoportmérkőzéseinek második fordulójában.

férfivízilabda Euroliga, főtábla, A csoport, 2. forduló:
Domino-BHSE - Posillipo Napoli (olasz) 14-9 (4-3, 4-2, 1-1, 5-3) (videoösszefoglaló)
a magyar gólszerzők:
Biros (5), Molnár (4), Benedek (3), Kiss G., Hárai 1-1

A magyar bajnok az első perctől vezetett a címvédő olaszok ellen. A májusi Euroliga-döntő "visszavágóján" a reváns vágyától is fűtött Honvédból az első negyedben Benedek villogott a leginkább, a nápolyiak ebben a játékrészben csakis előnyből szereztek gólt.

A második negyed elején egyenlítettek a vendégek (4-4), utána azonban sorozatban három gólt szerzett a remekül védekező magyar együttes. Ezzel el is dőlt a találkozó, a folytatásban ugyanis az olaszok egyszer sem tudták két gólnál jobban megközelíteni Kovács István gárdáját.

A harmadik 8 percben egy-egy gól született, mindkét oldalon remekeltek a kapuvédők. Az utolsó negyedben az olaszok mindent egy lapra tettek fel, négygólos hátrányukat kettőre csökkentették, de Biros két bombagóllal megtörte ellenállásukat. A hajrában a magyarok tovább növelték előnyüket a kedvüket vesztő olaszokkal szemben.

A Domino-BHSE a Mladost Zagreb elleni idegenbeli vereség után második csoportmeccsén, hazai pályán megszerezte első győzelmét. A csapat legközelebb - januárban - az eddig nyeretlen német Spandau 04 gárdájával találkozik.

Az A csoport másik mérkőzésén:
Mladost Zagreb (horvát) - Spandau 04 (német) 8-7

Elégnek bizonyult a hazai pályán szerzett négygólos előnye az Egernek a Szpartak Volgograd ellen a férfivízilabda LEN-kupa nyolcaddöntőjének vasárnapi, oroszországi visszavágóján: a hevesiek csak egytalálatnyi különbséggel, 9-8-ra kaptak ki, így a legjobb nyolc között folytathatják szereplésüket.

férfi vízilabda LEN-kupa, nyolcaddöntő, visszavágó:
Szpartak Volgograd (orosz) - Brendon-Fenstherm-ZF-Eger 9-8 (1-1, 3-3, 3-2, 2-2)
a magyar góldobók: Kiss Cs., Császár 2-2, Nyéki, Bálint, Gór-Nagy, Matajsz 1
továbbjutott: 20-17-es gólkülönbséggel az Eger.

Sima egri győzelem a LEN-kupábanhttp://www.origo.hu/archivum/20051119nehezen.html?pIdx=2