Vágólapra másolva!
Siti Beáta, a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nőikézilabda-csapatának irányítója, február 25-én, szombaton, a Dunaferr NK elleni bajnoki találkozó tizedik percében súlyos térdsérülést szenvedett. A csapatkapitány akkor még remélte, sérülése nem több, mint rándulás, a vasárnapi orvosi vizsgálat során azonban keresztszalag-szakadást állapítottak meg.

"Bár még várunk az MRI-vizsgálatra, de az orvosom szerint nagy valószínűség szerint keresztszalag-szakadást szenvedtem. Vasárnap, amikor leszívták a térdem, csupa vér volt, ami a szakadás egyértelmű jele. Még nincs meg a műtét időpontja, de igazából ez a sérülés azt jelenti, hogy ennyi volt számomra a kézilabda. Bár már terveztem, hogy a szezon végén abbahagyom, nem így képzeltem a pályafutásom végét.

Természetesen megműttetem magam, mert nem jó keresztszalag nélkül élni, és a rehabilitációt is mindenképpen végig csinálom. Most azonban úgy érzem, hogy nincs erőm több energiát beletenni, hogy újra elérjem a sportoláshoz szükséges állapotot. Tudomásul kell venni, hogy így alakult, és ezt sajnos el kell fogadnom" - nyilatkozta a válogatott irányító.