Társoldalunk:

Pálinger Katalin is Ljubljanába tart

2006.04.18. 12:15

Siti Eszter és Kindl Gabriella után Pálinger Katalint is szerződtetheti a Krim Ljubljana nőikézilabda-csapata. Dán és német források szerint a BL-elődöntőjében szereplő szlovén együttes keretében komoly változások lesznek a következő évadra, s ha minden jól sikerül, akkor a román Luminita Dinut a magyar válogatott világklasszis kapusa válthatja.

A dán EkstraBladet és a német Handball World szerint Pálinger Katalin is Ljubljanába tart, így lehetséges, Kindl Gabriella és Siti Eszter után a harmadik magyar játékost is szerződteti a szlovén gárda.

A 2006-2007-es szezonban már nem Tone Tiselj irányítja az együttest, a két évvel korábban a férfi válogatottal Eb-ezüstöt nyerő szakembert a női nemzeti együttes jelenlegi szakvezetője, Robert Begus válthatja.

Ami a csapatot illeti, Luminita Dinu a román Valcea együttesébe távozik (az ő helyére szemelte ki a szakvezetés Pálingert), Anja Freser a spanyol Ribarrojo Valencia ajánlatát fogadta el, Tanja Dajcman a hírek szerint az Elda Prestigio csapatához tart. Az egykoron Vácott is megforduló ukrán Ganna Szjukalo befejezi pályafutását, de távozni kíván Antonela Pensa is.

Ami már ismert: Kindl Gabriella (Dunaferr) és Siti Eszter (FCK) érkezik, mellettük a klub tárgyal még a horvát válogatott Dijana Golubiccsal (Podravka) és a 27 éves szerb-montenegrói Katarina Bulatoviccsal (Hummel) is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK