Vágólapra másolva!

Csak a címvédő veretlen a baseball-ligában

A baseballbajnokság első osztályának harmadik hétvégéjén kétszer lépett pályára az Óbuda Brick Factory, és mindkét alkalommal győzelmet szereztek a bajnokok. A fővárosiak 7-2-es sikere a Nagykanizsa Ants ellen egyben azt is jelenti, hogy már csak egy veretlen csapat van az élvonalban.

Három hét szünet után - az elmúlt hétvégéken a magyar-szlovák közös ligában szerepelt az első osztályú csapataink többsége - folytatódtak a baseball NB I küzdelmei. A forduló rangadóját Óbudán játszották, ahol a címvédő téglagyáriak színvonalas mérkőzésen gyűrték le a korábbi többszörös bajnok Nagykanizsa Ants csapatát.

Másnap újabb meccs várt az óbudaiakra: az eddig nyeretlen Hungarian Astros fogadta őket. Az Astros játékosain rendre kifogtak Kalocsai Balázs és Morua Roberto dobásai, így a papírformának megfelelően fölényes, 38-2-es óbudai győzelem született. A mérkőzés egyoldalúságára jellemző, hogy az első inning után már 14-0-ra vezettek a vendégek.

A forduló harmadik összecsapásán a tavalyi ezüstérmes Szentendre Sleepwalkers alaposan megizzadt a Jánossomorja ellen. A vendég Rascals nagyon jól tartotta magát, de végül 8-5-re a hazaiak nyertek.

Eredmények:
Óbuda Brick Factory - Nagykanizsa Ants 7-2
Hungarian Astros - Óbuda Brick Factory 2-38
Szentendre Sleepwalkers - Jánossomorja Rascals 8-5

A bajnokság állása:

csapatmeccsgyőz.ver.%
1.Óbuda Brick Factory5501.000
2.Szentendre Sleepwalkers431.750
3.Nagykanizsa Ants321.667
4.Jánossomorja Rascals312.333
5.Hungarian Astros202.000
6.Nagykanizsa Red Ants505.000


Presstige Média