Vágólapra másolva!
A házigazda Eger három góllal legyőzte az olasz Posillipo együttesét, s ezzel a második helyen továbbjutott a férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörének E csoportjából.

Euroliga, 2. selejtezőkör, E csoport, 4. játéknap:
Brendon-Fenstherm-ZF-Eger - Posillipo (olasz) 12-9 (1-1, 4-2, 2-4, 5-2)
a magyar csapat góllövői:
Kiss Cs. 3, Nyéki, Gór-Nagy, Märcz, Császár 2-2, Kis G. 1

A fordulatos mérkőzésen az egriek az utolsó negyedben nyújtott kiemelkedő játékukkal fordították a maguk javára az eredményt, s harcolták ki az olasz gárda mögött a második továbbjutó helyet.

"A pénteki vereség után azt mondtam, csoda kell a továbbjutásunkhoz. Megtörtént... Azért dolgoztunk, hogy Posillipo szintű együtteseket fogadhassunk az Euroliga legjobb 16 csapata között. Örülök, hogy a Kazany elleni jó formánkat át tudtuk menteni a mai, számunkra sorsdöntő találkozóra" - értékelt Gerendás György, a hazaiak trénere.

További eredmények:
Kazany (orosz) - Pocztowiec (lengyel) 14-4
Sabadell (spanyol) - Lugano (svájci) 18-4

A végeredmény:
1. Posillipo 12 pont (+5)
2. Eger 12 (+2)
3. Sabadell 12 (-7)
4. Kazany 6
5. Pocztowiec 3
6. Lugano 0

Azonos pontszám esetén a gólkülönbség rangsorolt, az első két helyezett az Euroliga főtábláján, a 3. és 4. a LEN-kupában folytathatja szereplését.

Euroliga, 2. selejtezőkör, G csoport, 5. forduló:
TEVA-VasasPlaket - Olympic Nice (francia) 20-1 (5-0, 3-0, 6-1, 6-0)
a magyar góldobók:
Varga Dénes 5, Kincses 3, Heinrich, Hosnyánszky, Kuncz, Tóth M. 2-2, Mátyás, Kovács R., Steinmetz B., Varga Dániel 1-1

Az erőviszonyok ismeretében a meccs végkimenetele semmiképpen sem, csupán a Vasas-siker mértéke lehetett kérdéses a befejező napi mérkőzés előtt. A találkozó magyar örömpólót hozott, az angyalföldi alakulat gyakorlatilag tetszés szerint szerezte góljait, aminek KO-győzelem lett a vége.

A Vasas csoportelsőként került az Euroliga legjobb 16 együttese közé, a másik továbbjutó ebből a hatosból az olasz Brescia.