Vágólapra másolva!
Hiába írták a szlovén lapok, hogy a szlovén Celje csábítja, végül mégis az MKB Veszprém ajánlatát fogadta el Dejan Peric, a férfikézilabda-csapat világklasszis kapusa. A szerb hálóőr az eredetileg 1+1+1 éves kontraktusát változtatta meg 1+2 évesre, azaz 2009-ig biztosan a klub kötelékében marad.

"Nemcsak a Celjével boronáltak össze, spanyol klubokkal is. Tény, hogy csodálatos éveket töltöttem el Szlovéniában, az emberek a szívükbe zártak, és természetes, hogy nagyon szerettek volna visszacsábítani. Nyáron, amikor Veszprémbe jöttem, az első tervek szerint hároméves kontraktust kötöttünk volna, végül 1+1+1 éves lett belőle. A szezon során a klubvezetéssel történt egyeztetéseket követően az általam előzetesen is elképzelt változatra módosítottuk a szerződést.

Nagy örömmel jöttem Magyarországra, megszerettem az itteni embereket, a várost, a körülményeket, a csapatot. Ami fontos, hogy ezt nem csak én érzem így, hanem a feleségem, és a gyermekem is. Semmi okom sem volt a váltásra, szuper csapatban vagyok, kiváló közönség előtt játszhatok" - nyilatkozta a kapus a klub honlapján.

Forrás: www.veszpremkfc.hu

Forrás: veszpremkfc.hu