Vágólapra másolva!
Információink szerint a Dunaferr NK nőikézilabda-csapata a menesztett Kovács Péter helyére Imre Vilmost, a bajnokságban 3. helyen végző férfi együttes szakvezetőjét nevezi ki.

"A Dunaferr NK elnöksége a napokban áttekintette a felnőtt női kézilabdacsapat szereplését. A rájátszás utolsó fordulója előtt a negyedik helyen álló gárda vezetősége ezután úgy döntött, hogy az eredményesebb szereplés érdekében a következő szezont új szakember irányításával kívánja elkezdeni, ezért kezdeményezi Kovács Péter vezetőedző szerződésének közös megegyezéssel történő felbontását" - áll a csütörtök este kiadott közleményben.

A hír azért érdekes, mert a kézilabdás berkekben már korábban elterjedt a pletyka erről - azaz nem lehetett csupán napokkal ezelőtti.

Imre Vilmos helyét a férfi csapatnál minden bizonnyal Kiss Szilárd veszi át, aki korábban évekig irányította a női csapatot, ám komoly tapasztalata lehet a férfiaknál is, hiszen anno nemcsak a válogatott mellett dolgozott, de ő tette le a veszprémi férfikézilabda-sport alapjait is.

Majeri Norvégiába szerződött
Majeri Zoltán a Seat ETO FKC kapusa Norvégiában folytatja pályafutását. A hálóőr 2 évre kötelezte el magát a Vestli IL csapatához.