Vágólapra másolva!
Kovács Péter távozása után a Dunaferr NK nőikézilabda-csapatának ifiedzője, Mátéfi Eszter sem maradt Dunaújvárosban, az egykori vb-ezüstérmes klasszis a Békéscsaba szakmai munkáját vette át.

Nemcsak Dunaferr NK felnőtt, de az utánpótlás-csapatainál is több változás történt a 2006-2007-es bajnokság befejezése után. A női csapat hivatalos honlapja szerint lemondott az ifjúsági csapat irányításáról Mátéfi Eszter, aki a Békéscsaba felnőtt együttesét irányítja majd a jövőben. A honlap úgy értesült, hogy Kovács Péter vezetőedző távozása után Mátéfi azt gondolta, hogy ő lesz a női csapat trénere. Ám a vezetőség úgy érezte, hogy ennek még nem jött el az ideje, így Imre Vilmost kérte fel a szakmai feladatok ellátására.

Az utánpótlás munkájának koordinálásával Pergel Istvánt bízta meg a klubvezetés, míg a serdülő 2-es csapatot Takácsné Baumgartner Gyöngyi vezeti a jövőben. A serdülő 1-es gárda vezetésében is változás történt, hiszen az új bajokságra már Nagy Ervinné irányításával készül fel a gárda.

Ami a felnőtt csapat jövő évi erősítési terveit illeti, szerb források szerint hamarosan csatlakozhat az újvárosiak keretéhez Ornela Rogan. A Naisa Nis 24 éves, 181 cm magas beállósa idén mutatkozott be a szerb válogatottban, csapatával pedig megnyerte a negyedik európai kupasorozatot, a Challenge-kupát.

A Dunaferr egyelőre három új játékost szerződtetett Berta Melinda (Vasas), Sopronyi Anett (Debrecen) és Tilinger Tamara (Cornexi) személyében.