Vágólapra másolva!

Pucéran keres szponzort az Elda nőikézi-csapata

Érdekes módját választotta a szponzorkeresésnek a spanyol nőikézilabda-sport egyik meghatározó csapata, az Orsán Elda Prestigio, amely a szezon biztos befejezéséhez szükséges 300 ezer eurót figyelemfelkeltéssel próbálta előteremteni. A hölgykoszorú pucéran pózolt a spanyol Interviú magazinnak, így próbálva felkelteni a figyelmét néhány leendő befektetőnek.

A hírek szerint az is csoda, ha még kapni lehet valahol Spanyolországban az Interviu magazint, olyan gyorsan elfogyott az a szám, amelyben az Elda Prestigio nőikézilabda-csapata pucérra vetkőzve próbálta felhívni magára a figyelmet.

A spanyol bajnokság élmezőnyében található együttes ugyanis komoly financiális gondokkal küzd, nemcsak a hazai, de a nemzetközi porondon is helyt kell állnia (a csapat az EHF-kupában a sán Randers ellen játszik majd szeptember 29-én és október 6-án).

Hozzávetőleges számítások szerint 300 ezer euróra lenne még szükség ahhoz, hogy biztosan befejezhesse az együttes a 2007-2008-as szezont.

"Nagyon remélem, hogy az Interviu magazin segítségével találunk támogatókat" - nyilatkozta Diana Box, a csapat kapitánya Efe-TV-nek. "Úgy láttuk, ez egy remek lehetőség informálni az embereket, így közölhettük ország-világgal, hogy pénzügyi problémáink vannak."

Aitziber Elejaba, az Elda kapusa elmondta, a fotózás rendkívül szórakoztató volt, jó hangulatban zajlott, noha a lányok eleinte félszegen álltak hozzá. "Nagy öröm, de egyben furcsa érzés is, hogy a lapból már a megjelenés napján majdnem minden példány elfogyott."

http://www.dalealplay.com/dalealplay.swf?file=59601/alendariojugadorasbalonmanointerviu.flv


A fotózáson egyébként a csapat 12 játékosa vett részt, a keretből csupán az ukrán Natalija Martinenko és a szlovén Tanja Dacjman nem vállalta a fellépést.

Az Elda Prestigio 2007-2008-as kerete:
kapusok: Aitziber Elejaga, Cristina Maestro
mezőnyjátékosok: Mihaela Tivadar (román), Silvana Ilic (szlovén), Natalija Martinenko (ukrán), Susi Fraile, Vanessa Amorós, Tanja Dacjman (szlovén), Oana Soit, Vero Verdú, Diana Box, Bego Fernández, Bea Sánchez, Vivi Jacques (brazil)