Vágólapra másolva!
A 2008-2009-as szezonban új edző irányítja a Debrecen nőikézilabda-csapatát. Az [origo] információja szerint a Skaliczki László, Varga József edzőpárost a Békés férficsapatától érkező Bakó Botond váltja a kispadon.

Nagy változások előtt áll a DVSC-Aquaticom nőikézilabda-csapata, amelynek egyik kulcsjátékosa, Szűcs Gabriella már biztosan távozik nyáron, Triffa Ágnes kapust pedig több csapat - köztük a szlovén Krim Ljubljana - is csábítja.

De edzőposzton is változás lesz, az [origo] információja szerint Bakó Botond, a Békés férfikézilabda-együttesének fiatal szakvezetője ülhet le a kispadra. Az edzőváltás az utóbbi hónapokban már többször napirenden volt, sokáig Róth Kálmán, a Győr egykori sikeredzője tűnt biztos befutónak.

Az 1980-as születésű, azaz mindössze 28 éves Bakó a 2004-2005-ös bajnokságban még játékosként segítette az Orosháza másodosztályú csapatát, de emellett az ifjúsági együttesnél edzősködött is.

Egy évvel később már ő irányította a felnőtt csapatot, 2006. júliusában pedig az élvonalbeli Erste-Békési FKC kötött vele 1+1 éves szerződést. Az együttessel tavaly a 6. helyet szerezte meg, idén pedig a Komlóval játszik az 5. helyért.