Vágólapra másolva!
Ted Sator, az NHL-t is megjárt edző, Ocskay Gábor és több alapjátékos is marad az Alba Volán jégkorongcsapatánál.

A klub sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy Sator 2, Ocskay, Benk, Tokaji, Vaszjunyin 3-3, a kapus Hetényi Zoltán 2, Kovács 1 plusz 1, Ondrejcik, Sofron 1-1 évet hosszabbít. A válogatottban is alapembernek számító Palkoviccsal és Horváthtal közel a megállapodás, és tárgyalnak még Fekete Dániellel.

A fiatalítás jegyében több olyan játékos is érkezik a klubhoz, akik az előző évadban külföldön szerepeltek utánpótlás vonalon. Érkezik még Jobb Dávid a Dunaújvárostól.


Sokan távoznak is. Köztük van többek között a kapus Budai (Késmárk/Kezmarok, szlovák Extraliga), valamint a kapitány Kangyal, illetve a világ élvonalába feljutott válogatottban is szerepelt Gröschl, Majoross és Svasznek.

Utóbbi négy az ob I élvonalában először induló Budapest Stars alkalmazottjai lesznek. A légiósok közül Ftorek, Allen és Sihvonen külföldön folytatja, és csak a lett Galvins maradhat.

A gárda a szeptember közepén induló osztrák bajnokságban a nyolc közé szeretne kerülni, míg a hazai pontvadászatban a címvédés a cél.