Vágólapra másolva!

Javult a motorbalesetet szenvedett pólós állapota

Továbbra is az intenzív osztályon ápolják a motorbalesetet szenvedett Danilo Ikodinovicsot, de az orvosok szerint javult az állapota. A kiváló szerb vízilabdázó visszanyerte eszméletét, és már feleségével is kommunikált.

Péntek este szenvedett súlyos közúti balesetet a szerbi férfivízilabda-válogatott erőssége, Danilo Ikodinovic. Szerbiai értesülések szerint a Nagybecskerek-Újvidék közötti úton, Káty közelében a motorkerékpárral közlekedő sportoló traktort előzött, amikor egy személygépkocsival ütközött.

A vizipolo.hu - a szerb média értesülései hivatkozva - úgy tudja, a 31 éves játékos ugyan változatlanul az intenzív osztályon fekszik, de visszanyerte eszméletét, sőt felesége látogatásakor a kezét és a lábát is tudta mozgatni. Az orvosok szerint a sportoló rengeteg vért vesztett, és az volt a szerencséje, hogy a bukósisak megvédte a komolyabb sérülésektől.

Ikodinovic állapotát illetően bizakodóak a szakemberek, és elmondásuk alapján van esély a felépülésére. A 31 éves sportoló a válogatottal világ- és Európa-bajnokságot, illetve olimpiai ezüst- és bronzérmet nyert, míg klubszinten többek között Euroliga-győztesnek mondhatja magát. A Partizan Beograd sportolója játszott korábban Olaszországban és Oroszországban is.