Vágólapra másolva!
A szerdai Dunaferr-Győr nőikézilabda-mérkőzést követően kihirdette bő keretét Imre Vilmos, a magyar válogatott új szövetségi kapitánya. A csapatban nem lesz ott a válogatottságot lemondó Ferling Bernadett mellett Pálinger Katalin és Tóth Tímea sem.

A dániai Világkupára utazó női válogatott kerete:
kapusok: Herr Orsolya, Pastrovics Melinda
mezőnyjátékosok: Bódi Bernadett, Kovacsicz Mónika, Herr Anita, Görbicz Anita, Mayer Szabina, Tomori Zsuzsanna, Vincze Melinda, Vérten Orsolya, Hornyák Ágnes, Mörtel Renáta, Szabó Valéria, Balogh Barbara, Szucsánszki Zita, Szűcs Gabriella

Elkészült a decemberi, macedóniai női kézilabda Európa-bajnokság órára lebontott programja. A magyar csapat a szkopjei "halálcsoportban" az ősi rivális románokkal kezd december 3-án, szerdán, 18.15 órakor. Két nap múlva, 20.15-kor a dán, december 7-én, vasárnap pedig a francia együttes lesz az ellenfél 18.15 órakor.

A kvartettből az első három jut a középdöntőbe, amelynek küzdelmei Ohrid városában folytatódnak. A magyar ágon szereplők december 9-én, 10-én és 11-én lépnek pályára. Az elődöntőket és helyosztókat már újból Szkopjében tartják december 13-án és 14-én.

A magyar érdekeltségű csoport programja:
A csoport (Szkopje):
december 3., szerda:
Magyarország - Románia 18.15
Dánia - Franciaország 20.15

december 5., péntek:
Románia - Franciaország 18.15
Dánia - Magyarország 20.15

december 7., vasárnap:
Magyarország - Franciaország 18.15
Dánia - Románia 20.15