Vágólapra másolva!

Nem Kiddről és O'Nealről szólt a Mavs-Suns

Jason Kidd és Shaquille O'Neal egyaránt négy pontra volt képes a Dallas Mavericks-Phoenix Suns nyugati NBA-rangadón, amelynek kimenetelére ennek megfelelően nem sok hatással volt a két kiöregedőfélben lévő klasszis. Nem úgy Dirk Nowitzki, aki 39 pontjával gyakorlatilag egyedül nyerte meg a meccset a texasiaknak.

Shaquille O'Neal hat mezőnykísérletéből mindössze egyszer talált be, de a 26 perc alatt leszedett öt lepettanó sem idézi a palánkok alatt egykor egyeduralkodó Shaq legszebb éveit.

Kidd legalább annit elmondhat magáról, hogy a négy szerzett pontjának szerves részét képező tripla pályafutása 1386. hárompontosa volt, ezzel beérte az örökranglista kilncedik helyét ezidáig egyedül elfoglaló Antoine Walkert.

A nap másik meccsén a Spurs mindhárom nagyágyúja húsz pont fölé jutott (Parker 22, Ginóbili és Duncan 21-21, utóbbi ráadásul csak három asszisztnyira volt a tripladuplától), így egy pillanatig sem volt kétséges a SAS győzelme az ezúttal kiegyensúlyozottan (Anthony 16, J. Smith 15, Billups, Nene, Martin 12-12, Kleiza 10) halovány Denver vendégeként.

Eredmények:
Dallas Mavericks - Phoenix Suns 112-97
Denver Nuggets - San Antonio Spurs 91-108