Vágólapra másolva!
Szerencsés sorsoláson van túl a Honvéd nőivízilabda-csapata, amely a Bajnokcsapatok Európa Kupájában, a legjobb tizenhat között csupa verhető riválist: angol, francia és görög együttest kapott csoportellenfélnek. A LEN-kupában a Dunaújváros szintén ott lehet a negyeddöntős mezőnyben.

A BEK-ben, az E betűjelű kvartett január 9. és 11. között esedékes, körmérkőzéses tornájáról az első kettő jut tovább a nyolc közé, és sem az újabb selejtező magyar érdekeltségű négyesének házigazdája, a francia Olympic Nice, sem az angol West London Penguins nem ígérkezik leküzdhetetlen akadálynak, mi több: a legerősebbnek tűnő csapattal, a görög Glyfadával szemben is eséllyel veheti fel a harcot a Domino Honvéd.

A gárda vezetőedzője, Györe Lajos a T-Mobile Sporthír Szolgálatnak nyilatkozva így értékelt: "A Glyfada lesz a legnehezebb ellenfél, velük már többször is találkoztunk és nem mindig mi nyertünk. Három éve viszont hazai pályájukon győztük le a görögöket és nyertük el az eddigi legértékesebb trófeánkat, a LEN-kupát."

Hasonlóképpen a legjobb nyolc közé jutás a tét a női póló második számú európai sorozatában, a LEN-kupában, ahol ugyancsak január 9. és 11. között játsszák le a csoportselejtezőket, köztük a magyar résztvevő Dunaújváros mérkőzéseit is.

Nem csupán azért, mert idehaza pólózhat, de persze ezért is minden esélye megvan Mihók Attila együttesének a sikerre, tehát vagy az első, vagy a második hely megszerzésére az F csoportban. A Dunaújvárosi Főiskola-ELCO a svéd Lass Linköpinget, a spanyol CN Mediterranit és a riválisok közül a legfajsúlyosabbnak tetsző holland Donk Goudát fogadhatja a Fabó Éva Sportuszodában.