Vágólapra másolva!

Fogadást adtak az MK-győztes Vasas röplabdásainak

Névadó támogatója adott fogadást a március elején Magyar Kupa-elsőséget szerző Vasas Duna Autó Óbuda nőiröplabda-csapatának tiszteletére.

"Amikor két ember között kialakul egy barátság, vagy az ember párt választ magának, keresi azokat a közös vonásokat, tulajdonságokat, a közös célokat, törekvéseket és a hasonló látásmódot, amelyet ő képvisel. Egy hosszú távú, stabil kapcsolatnak az alapjait. Valahogy így működik ez abban az esetben is, amikor egy vállalat partnert keres magának és támogatásáról biztosít egy sportklubot" - mondta Bognár Gábor, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi és marketingigazgatója azon a fogadáson, amelyet a cég a friss Magyar Kupa-győztes Vasas Duna Autó Óbuda nőiröplabda-csapatának tiszteletére adott.

Bognár örömét fejezte ki, hogy a Duna Autó a szakosztály sikereinek részesei lehet, s hasonló eredményeket kívánt a csapatnak.

Válaszköszöntőjében Fördős László, a Vasas szakosztályelnöke kiemelte, a röplabdázók megtalálták azt a partnert, amely úgy gondolja, az utóbbi három évben kétszer elnyert Magyar Kupa- és bajnoki cím, illetve a sikerek kiérdemelték a támogatást.

Forrás: [origo]

"A Duna Autó a lányokon keresztül közvetve egy olyan sportágat támogat, amely nálunk méltánytalanul kevés figyelmet kap. Higgyék el, a röplabda nemzetközi szövetségének több tagja van, mint a futballénak! A magyar sportsajtóban a foci aránya közel 70 százalék, a röplabda a maradékból is csak néhány tizedszázalékot élvez" - tette hozzá Fördös.