Vágólapra másolva!
Vajdasági információk szerint a Pick Szeged szerb származású, magyar válogatott kapusa, Puljezevics Nenad távozik a Tisza-parti együttestől, s a következő szezonban a szerb Szuperligában második helyezett Kolubara együttesében folytatja pályafutását.

A lazareváci klub vezetői szerint a magyar válogatottságot az idén lemondó Puljezevics (aki ennek ellenére szerepel Hajdu János szlovákok elleni keretében, s amennyiben egészséges lesz, pályára is lép) néhány napon belül aláírja új, hároméves szerződését.

A Kolubara elnöke, Vladan Jovicic megerősítette, hogy a 36 éves kapus a csapathoz igazol.

"Az információ hiteles, a tárgyalások végéhez érkeztünk: 90 százalékban biztos, hogy a 2009/2010-es idényben Puljezevics áll majd a kapuban" - mondta Jovicic a VajdaságMa érdeklődésére.

Puljezevics 2002-ben igazolt Szegedre, előtte a belgrádi Crvena zvezda és a montenegrói Lovcen játékosa volt.

Nagy Kornél: egyelőre nem!
A kezi.hu információja szerint a Dunaferr magyar válogatott átlövője, Nagy Kornél az ősztől nagy valószínűséggel a Pick Szeged játékosa lesz. A klub honlapján Lele Ambrus cáfolta a hírt. "Az nem vitás, hogy Kornéllal beszélgettünk, érdeklődtünk felőle. Egyelőre szó sincs arról, hogy leigazoljuk. A válogatott játékost még egy éves szerződés köti az Újvároshoz, így mindenképpen fizetnünk kellene érte, ami jelentős összeg lenne. Nyilvánvalóan azért is beszélgettünk vele, mert ha lejár a megállapodása, akkor mi szívesen látnánk a sorainkban, hiszen remek képességekkel van megáldva."