Vágólapra másolva!
A bajnoki középmezőnyt célozza meg az újjászerveződött dunaújvárosi nőikézilabda-csapat - hangzott el a az egyesület bérletárusítással, szurkolói ankéttal egybekötött hétfői tájékoztatóján.

"A költségvetésünk még nem stabil, de már nem is kilátástalan" - közölte Sáriné Kocsis Erzsébet szakmai igazgató, aki a játékoskeret összeállítását firtató kérdésre válaszolva felsorolta az új, illetve visszatérő sportolókat.

Gáspár Gabriella szülése után visszanyerte formáját, újra az újvárosiakat erősíti Balogh Beatrix, aki legutóbb Spanyolországban légióskodott, valamint Nagy Ivett, ő Hódmezővásárhelyről érkezik, csakúgy, mint Jókai Nóra és a saját nevelésű Domokos Kinga.

Az ugyancsak dunaújvárosi Takács Dusmáta legutóbb Kiskunhalason szerepelt. A legnagyobb erősítést azonban Ferling Bernadett megtartása illetve szülés utáni visszatérése jelentheti. A válogatott irányítót több helyre is csábították, ő azonban bizalmat szavazott az új, fiatal gárdának, sőt a szervező munkából is alaposan kivette a részét, az új egyesület elnöki tisztét is betölti, és az edzések vezetésében is részt vesz. Egyelőre társaitól külön készül, de rövidesen pályára léphet.

Rapatyi Tamás vezetőedző elmondta, teljes odaadással készül a gárda, de még nem rázódott össze a társaság, küzdelmes ősz elé néznek, inkább tavasszal tudnak majd nagyobb sikereket elérni.