Vágólapra másolva!
Hétfőtől országszerte kaphatók a jegyek a nyíregyházi Kézilabda Gálára az IBUSZ-irodákban és a show helyszínén, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.

November 23-ától kaphatók a jegyek a hatodik Kézilabda Gálára, amelyre a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnokban kerül sor. A belépőket a helyszínen, illetve az ország valamennyi IBUSZ-irodájában vásárolhatják meg a sport szerelmesei.

Érdemes sietni, hiszen az elmúlt években több alkalommal is előfordult, hogy a Gálát megelőzően az összes belépő elkelt.

Az előszilveszteri buli programja idén is változatos, természetesen a jelen valamennyi magyar kézilabda-csillaga pályára lép, de nem hiányozhatnak a közelmúlt sztárjai sem. A Gála a Dunaferr tíz évvel ezelőtti BL-győztes csapata és a Médiacápák együttesének mérkőzésével indul, kérdésünkre Kocsis Erzsébet, az újvárosiak csapatkapitánya elmondta, hogy az együttes lelkesen készül, és a játékosok erőnlétével sem lesz gond, hiszen az akkori világraszóló sikert elérő csapat tagjai közül Bojana Radulovics, Ferling Bernadett és Balogh Beatrix hétről-hétre a piros-fehérek jelenlegi NB I-es csapatában pallérozódik.

Természetesen az Éles József által edzett Médiacápák sem tétlenkednek, a közéleti személyiségek csapata magas védőfallal készül a Dunaferr-bombák ellen, Szebeni István, illetve a két televíziós szakkommentátor, Marosi László és Borsos Attila minőségi csapat alapját képezik, nem is beszélve Kovács Ko-Ko Istvánról, aki már most készül a gyors indulásgólokra.

Alighanem a Gála legnagyobb presztízsértékű mérkőzésére kerül majd sor az Edzők csapata és a Játékvezetők együttese között, Bíró Imre, Gyurka János, Sótonyi László, Szabó Edina, vagy éppen Debre Viktor neve garancia a minőségi kézilabdára, a trénerek legősibb ellenfelei, a bírók pedig több napos edzőtáborral hangolnak a nyíregyházi csatára.

Az est fénypontja természetesen a programba három év után visszatérő Király-Ászok All Star-mérkőzés lesz, amelyre már több mint egy hete folyik a szavazás, a szurkolók közel hétezer voksot küldtek a legjobb aktív kézilabdázókra, akik közül posztonként 2-2 női és férfi játékos száll majd szembe egymással vegyescsapatokban a Gálán. A mérkőzés további meglepetéseket is tartogat, hiszen két félidő helyett három harmadra kerül sor, különleges szereposztásban.

Az All Star-szavazás állása:
Férfiak
Nők

A programból természetesen nem hiányozhatnak a látványos show-elemek, a legtechnikásabb játékosok részvételével sorra kerülő cunderverseny, no és az év legjobb kézilabdázóinak megjutalmazása sem.

Jegyek 1900-4900 forintos áron kaphatók a Bujtosi Szabadidő Csarnokban (Nyíregyháza, Géza u. 8-16.), illetve országszerte az IBUSZ-irodákban.

A gála programja:
18.20: Dunaferr '99 - Médiacápák
Kocsis, Mátéfi, Radulovics vs. KoKo, Liptai, Nacsa (és még sokan mások)

18.45: Edzők - Játékvezetők
Az élvonalbeli magyar edzők és a játékvezetők pikáns presztízscsatája

19.45 Királyok - Ászok
Görbicz, Pálinger, Szucsánszki, Császár, Fazekas, Gál (és még sok-sok sztár a közönségszavazatok alapján)

Cunderverseny (a legtechnikásabb játékosok részvételével)

20.20: Az Év Kézilabdázója-díjak átadása