Vágólapra másolva!
Várhatóan egy hónapig nélkülöznie kell a Dunaújvárosi NKKSE női kézilabdacsapatának Radulovics Bojanát. A kétszer a világ legjobbjának választott játékos nem érezte jól magát a Ferencváros elleni mérkőzés után.

A Dunaújváros egy hete szoros meccsen, 37-33-ra legyőzte a Ferencvárost a női kézilabda NB I-ben. A korábbi jugoszláv, majd magyar válogatott játékos kilenc büntetőt értékesített és további három akciógólt lőtt.

A találkozó után a 36 éves Radulovics nem érezte jól magát, úgy döntött, alaposan kivizsgáltatja magát. Az átlövőn pénteken Budapesten szívkatéterezést végeztek.

A klasszis játékosnak nincs komoly baja, ám miután szeptemberben két év kihagyás után tért vissza, és kezdett el teljes intenzitással edzeni, várhatóan egy hónapig nem léphet pályára.

"Nincs komoly baj, de szerettük volna tudni, mi a gond. Pénteken a szívkatéterezés sikerült, megoldották a jóindulatú problémát, ami az orvosok véleménye szerint soha nem lett volna halálos" - nyilatkozta Kocsis Erzsébet, a klub ügyvezetője.