Vágólapra másolva!
A New Jersey Devils hazai környezetben 2-0-ra nyert a Florida Panthers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi, szerdai játéknapján. A hazaiak kapusa, Martin Brodeur NHL-pályafutása 108. hibátlan mérkőzését produkálta. A New Jersey klasszis kapusa 22 védéssel érte el szezonbeli hetedik kapott gól nélküli meccsét, a Devils pedig három vereség után talált vissza a győzelmi ösvényre.

A Florida épp ellentétes utat járt be, a Párducok három győzelem után maradtak pont nélkül, pedig Tomas Vokoun mindent megtett, de Travis Zajac lövését nem védhette, Dean McAmmond pedig egy másodperccel a vége előtt már üres kapuba ütötte a mindent eldöntő gólt.

A játéknap másik két meccse egyaránt hosszabbításban dőlt el, a Vancouver a Sedin tesók főszereplésével (Henrik három gólpasszal, Daniel egy góllal és két assziszttal zárt) gyűrte le a szörnyű formát futó - kilenc vereség egyhuzamban - Edmontont, a St. Louis pedig előbb elherdálta kétgólos előnyét Montrealban, majd a ráadásban bevitte a hazai drukkereket elszomorító gólt.

eredmények:
New Jersey Devils - Florida Panthers 2-0
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 2-3 - hosszabbítás után
Montreal Canadiens - St. Louis Blues 3-4 - h. u.