Vágólapra másolva!
A következő két idényben az MKB Veszprém kézilabdacsapatát erősíti Laluska Balázs. Hajnal Csaba, a Bajnokok Ligájában is érdekelt klub ügyvezetője elmondta, hogy a válogatott átlövő kitölti a szlovén Cimos Kopernél a szerződését, és július elsejével csatlakozik a veszprémi együtteshez.

"Hosszú út végére értünk, több lehetőség közül választottunk, mérlegeltük, hogy Laluska Balázs számára ezek közül melyik lenne az ideális választás. Két évre szóló szerződést írtunk alá, ami 2010. július elsején lép hatályba. Úgy gondolom, hogy a lehető legjobb lehetőséget választottuk, fontos, hogy Balázs a válogatottat irányító Mocsai, Csoknyai párossal dolgozhat együtt a klubjában is. Véleményem szerint egy jó formában lévő Laluska érkezik nyáron Veszprémbe, Koperben rendszeresen játszik mind támadásban, mind védekezésben. Leigazolása jó döntés volt a klub részéről, úgy gondolom, hogy Marko Vujinnal nagyon jól ki fogják egészíteni egymást" - nyilatkozta a klub honlapján Szörnyi Attila menedzser.

Laluska korábban a Szeged és a spanyol Ademar Leon csapatában is szerepelt.

A Balkan-Handball szakportál korábban azt írta, a Veszprém szeretné még a soraiban látni Császár Gábort és Schuch Timuzsint, míg Ivan Lapcevic és Milan Markovic távozhat a nyáron.