Vágólapra másolva!
A román Constanta és két dán csapat, az FC Köbenhavn, illetve a Kolding közül kerül ki az MKB Veszprém nyolcaddöntős ellenfele a férfikézilabda Bajnokok Ligájában.

Mivel a magyar együttes csoportelső lett, ezért kedden egy másik csoport negyedikjével sorsolják össze úgy, hogy a visszavágót rendezik Veszprémben.

A magyar bajnok a B jelű csoportban szerepelt, az A-ban - amelyben a Pick Szeged a kiesést jelentő ötödik helyet szerezte meg - a Schuch Timuzsinnal felálló Constanta, a C-ben a dán FC Köbenhavn, a D-ben pedig a Kolding lett a negyedik.

A BL nyolcaddöntőjének sorsolását kedden tartják Bécsben. Az is biztos, hogy ha a Veszprém bejut a negyeddöntőbe, akkor - a klub tájékoztatása szerint - ott szintén nem csoportelső lesz az ellenfele, így addig biztosan elkerüli a francia Montpellier-t, a címvédő spanyol Ciudad Realt és az előző idényben finalista német THW Kielt, ráadásul a nyolc között a visszavágót szintén hazai környezetben játssza.

A férfi BL további programja:
nyolcaddöntő:
sorsolás: március 9.
játéknapok: 1. mérkőzés március 24. és 28. között, visszavágó március 31. és április 4. között

negyeddöntő:
sorsolás: április 6.
1. mérkőzés április 21. és 25. között, visszavágó április 28. és május 2. között

négyesdöntő:
Köln (május 29-30.)

Elsőként a román Oltchim Valcea biztosította helyét a nőikézilabda Bajnokok Ligájában, ám a Győri Audi ETO KC már szombaton csatlakozhat hozzá, ha nyer a Krim Ljubljana otthonában. A Szűcs Gabriellával felálló Valceát ugyan pontszámban még behozhatja a Dinamo Volgograd, de az egymás elleni összevetésben az orosz csapat rosszabb.

A magyar bajnok szombaton parádés játékkal verte a norvég Larvikot, így a csoport élére ugrott, és mivel összesítésben jobb a skandináv együttesnél, ezért ha a szlovén fővárosban tud győzni Zácsik Szandra alakulata ellen, már elődöntős.

női BL, középdöntő, I. csoport:
az állás: 1. Győri Audi ETO KC 6 pont (103-96), 2. Larvik (norvég) 6 (109-105), 3. Krim Ljubljana (szlovén) 4, 4. HC Leipzig 0

a további program:
5. forduló:
Larvik - Leipzig, szombat 14.15
Ljubljana - Győr, szombat 18

6. forduló:
Larvik - Ljubljana, március 20., szombat 14.15
Győr - Leipzig, március 21., vasárnap 17.15

II. csoport:
az állás: 1. és már elődöntős Oltchim Valcea (román) 7 pont, 2. Viborg (dán) 4, 3. Dinamo Volgograd (orosz) 3, 4. Hypo NÖ (osztrák) 2

A további program:
5. forduló:
Viborg - Volgograd, szombat 16.15
Valcea - Hypo NÖ, vasárnap 18 ó

6. forduló:
Hypo NÖ - Volgograd, március 19., péntek 20.20
Viborg - Valcea, március 20., szombat 14.15

elődöntő:
1. mérkőzés április 10/11.
visszavágó: április 17/18.

döntő:
1. mérkőzés: május 8/9.
visszavágó: május 15/16.