Vágólapra másolva!
A Tatabánya végzett az alapszakasz harmadik helyén a Budapest Bank férfi kézilabdaligában, mivel pénteken nagy csatában egy góllal jobbnak bizonyult idegenben a Dunaferrnél. A nőknél szintén az utolsó fordulót rendezték, az FTC otthon verte a Kiskunhalast. Az már korábban eldőlt, hogy az FTC az 5-8. helyért, a Kiskunhalas pedig a 9-12. helyért folytatja szereplését.

Alapszakasz, utolsó forduló:
Dunaferr - Tatabánya-Carbonex 32-33 (16-14)
PLER - FTC-Cityline 28-26 (14-11)

A dunaújvárosi csapat, amelynek elég lett volna a döntetlen a harmadik hely megszerzéséhez, az első félidőben már hét góllal is vezetett, a Tatabánya azonban nem adta fel, és a szünetig két gólra felzárkózott. A második játékrész végig kiegyenlített küzdelmet hozott, olyannyira, hogy a hajrában már inkább a vendégcsapat vezetett. A vége rendkívül izgalmasan alakult, fél percnél kevesebb volt hátra, amikor a Dunaferr egyenlített, de a tatabányaiaknak leindításból még erre is volt válaszuk.

Az már korábban eldőlt, hogy a címvédő MKB Veszprém lett az első, a Pick Szeged pedig a második. Előbbivel így a Dunaferr, utóbbival pedig a Tatabánya találkozik az egyik fél második győzelméig tartó elődöntőben.

Az alapszakasz 5-8. és 9-12. helyezettjei 4, 3, 2, illetve 1 bónuszponttal vágnak neki a körmérkőzéses rájátszásnak. A PLER az 5-8., az FTC a 9-12. helyért folytatja szereplését.

A sorrend az élcsoportban:
1. Veszprém 44 pont
2. Szeged 37
3. Tatabánya 28
4. Dunaferr 27

Női kézilabda, NB I:
FTC-RightPhone - Kiskunhalas-Bravotel 39-22 (17-12)