Vágólapra másolva!
Öt év után szakított egymással a norvég nőikézilabda-sport két csillaga, Gro Hammerseng és Katja Nyberg. A két csillag jelenleg is egy csapatban, a Larvikban játszik.

Norvég lapok hivatalosan is megerősítették, hogy a norvég kézilabdázás két csillaga, Gro Hammerseng és Katja Nyberg szakított egymással. A leszbikus beállítottságukat sohasem titkoló olimpia és Európa-bajnok klasszisok 2005-ben ismerkedtek meg egymással, együtt éltek, legutóbb Dániában is egy csapatban szerepeltek, s nyáron együtt igazoltak haza a Larvik együttesébe.

A hírt megerősítendő a Larvik közleményt adott ki, amelyben azt írta, a játékosok ugyan magánemberként különváltak, de ez a csapat életét nem befolyásolja, hiszen a következő szezonban együtt szerepelnek a klub színeiben.

Az Oppland Arbeiderblad azt is tudni véli, a szakítás hátterében Hammerseng új szerelme, a Storhamar játékosa, Anja Edin áll.

Forrás: AFP

Katja Nyberg és Gro Hammerseng

A Larvik életét az elmúlt napokban másik hír is felkavarta: a Dagbladet ugyanis arról számolt be, hogy a válogatott beállós, Heidi Löke elcsavarta a csapat edzőjének, a 45 éves Karl Erik Böhnnek a fejét.