Vágólapra másolva!
Ugyanabba a négyes csoportba került a Vasas és a Szeged férfivízilabda-csapata az Euroliga tizenhatos főtáblájának vasárnapi sorsolásán, amelyet a LEN, a kontinentális szövetség Rijekában tartott. Nehéz négyesbe került az Eger is, a Ferencváros a címvédővel találkozik a LEN-kupában.

A csoportokon belül körmérkőzéseket játszanak a csapatok, vagyis hat meccs alapján születik meg a végső sorrend. Az első kör lehetséges játéknapja november 13. vagy 14., a másodiké december 1., a harmadiké december 18. vagy 19., a negyediké január 8. vagy 9., az ötödiké január 19., a befejező kör meccseit pedig február 2-án rendezik. A továbbjutókat négy párba sorsolják, s oda-visszavágós alapon dől el, mely négy együttes szerepelhet majd a négycsapatos döntőben, az úgynevezett Final Fourban.

A második számú európai vízilabda-sorozat, a LEN-kupa egyenes kieséses nyolcaddöntőjében a Ferencváros a címvédő montenegrói Cattaróval, a Honvéd pedig könnyebbnek tetsző szlovák riválissal, a Kassával került össze a rijekai sorsolás eredményeképpen.

Itt az első mérkőzéseket a november 13-14-i hétvégén játsszák, a visszavágók időpontja december 18-19. A LEN Kupa folytatásában a negyeddöntős ütközeteket január 19-én és február 2-án bonyolítják le, elődöntőket február 16-án és március 9-én játsszák, míg a döntő két találkozójának időpontja április 13. és április 27.

Az EL-főtábla csoportbeosztása:

A csoport:
Jadran Herceg Novi (montenegrói)
TEVA-VASAS-UNIQA
Szeged-BETON VE
Primorac Kotor (montenegrói)

B csoport:
Pro Recco (olasz)
Szpartak Volgograd (orosz)
Budva (montenegrói)
Vojvodina (szerb)

C csoport:
Partizan Beograd (szerb)
Olympiakosz Pireusz (görög)
Mladost Zagreb (horvát)
CN Barcelona (spanyol)

D csoport:
Jug Dubrovnik (horvát)
CNA Barcelona (spanyol)
Primorje Rijeka (horvát)
ZF-EGER

A LEN-kupa nyolcaddöntős párosítása:
Galatasaray (török) - Savona (olasz)
Florentia (olasz) - Oradea (romániai)
Spandau 04 (német) - Brescia (olasz)
Marseille (francia) - Posillipo (olasz)
FTC-FISHER KLÍMA - Cattaro (montenegrói)
Vuliagmeni (görög) - Panioniosz (görög)
GROUPAMA-HONVÉD - Kosice (szlovákiai)
Kazany (orosz) - Koper (szlovén)