Vágólapra másolva!
Tóth Tímea bejelentette, hogy elhagyja a Vác nőikézilabda-csapatát, és másik klubot keres magának.

A válogatott játékos a klub romló anyagi helyzete mellett azzal is indokolta az elhatározását az NSO-nak, hogy megromlott a szakmai kapcsolata Németh András vezetőedzővel. Tóth Tímea szerint már nem az a régi, jó munkatársi viszony van kettőjük között, de többet nem hajlandó mondani az ügyről.

Németh András ugyanakkor nem vette észre, hogy megromlott volna a kapcsolatuk. "Ha ő így ítéli meg, az az ő dolga, én nem így gondolom" - nyilatkozta az [origo]-nak a korábbi szövetségi kapitány. "Az ugyanakkor tény, hogy elmondtam neki, hogy szerintem pályafutása legrosszabb szezonját futja most, ez nem tetszett neki. Mindenesetre az érdekes, hogy akkor jelentette be a távozását, amikor közöltem vele, hogy a klub anyagi gondjai miatt csökkenteni kell a fizetését."

A szakember szerint a Vácnak nem kell másik játékost igazolnia Tóth helyére. "Eddig sem ő vitte a vállán a csapatot, ráadásul Klivinyi Kinga személyében van egy remek képességű balátlövőnk, aki tavaly az év legjobb ifjúsági játékosa volt, és aki így több szerephez juthat."