Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) előző idényében döntős Philadelphia Flyers szabadlistára tette kapusát, Michael Leightont.

A hálóőr annak esett áldozatásul, hogy a jelenleg is kiváló formában lévő együttesben az eddig tartalék Szergej Bobrovszkij, valamint Brian Boucher is fantasztikusan véd, az előző rájátszás egyik hőse pedig októberben hátműtéten esett át, és eddig csak egyetlen meccsen jutott szóhoz. Leighton így szabadon igazolhatóvá vált, és bármelyik másik csapat térítésmentesen viheti.

A délkeleti csoport első helyére ugrott a Tampa Bay Lightining azzal, hogy hosszabbítás után 1-0-ra győzött a Washington Capitals otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján. A találkozó egyetlen gólját Martin St. Louis ütötte a hirtelen halál 3. percében. A vendégeknél először szerepelt Dwayne Roloson, akit a hét elején igazoltak át a New York Islanderstől. A 41 esztendős kapus mind a 34 fővárosi lövést megfogta, így NHL-pályafutása 25. hibátlan meccsét zárta.

Eredmények:
New Jersey Devils - Minnesota Wild 1-2
Washington Capitals - Tampa Bay Lightning 0-1, hosszabbítás után
Colorado Avalanche - Buffalo Sabres 4-3 - hosszabbítás után
Edmonton Oilers - Detroit Red Wings 3-5
Phoenix Coyotes - Columbus Blue Jackets 4-2