Vágólapra másolva!
Köstner Vilmos megállapodott a DVSC nőikézilabda-csapatának vezetőivel, így újabb két évig folytathatja munkáját a hajdúsági együttes kispadján.

A szóbeli megállapodásról a többségi tulajdonos Gellén András számolt be a klub honlapján, ennek értelmében Köstner Vilmos 2013 nyaráig marad a klub vezetőedzője. A közleményből az is kiderül, hogy újabb játékossal egyeztek meg a maradásáról, emellett folyamatosan tárgyalnak az erősítés érdekében kiszemelt kézisekkel.

A vezető arról is beszámolt, hogy a debreceni klubnál átállnak az EKHO-s kifizetésekre. "A ránk kényszerített EKHO előnyeit a játékosok fogják élvezni, viszont annak minden hátránya a kluboké: hihetetlen, hogy az állam mennyi bőrt akar még lenyúzni a sportegyesületekről!" - fogalmazott Gellén András.

A DVSC harmncnégy ponttal zárta az alapszakaszt, egy ponttal megelőzve az FTC-t a második a tabellán, a fővárosiaknak azonban még maradt egy meccsük, kedden a negyedik helyezett Vácot fogadják. A Magyar Kupában a Debrecen bejutott a jövő heti négyes döntőbe, melynek elődöntőjében a Váccal találkozik.