Vágólapra másolva!
Mocsai Lajos, a férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nem mondja meg, kik kérték fel őt, hogy vegye át a női válogatott irányítását. Az MKB Veszprém vezetőedzője annak ellenére sem adja ki a neveket, hogy Pálinger Katalin csapatkapitány a keret tagjai nevében nyílt levélben kérte erre.

"Fenntartom azt, hogy a magánbeszélgetéseim szereplőit nem adom ki, még nyílt levélre reagálva sem. Az álláspontom ugyanaz, mint a korábban megtartott sajtótájékoztatón, és ezzel a magam részéről lezártnak tekintem az ügyet" - mondta hétfőn este az MTI-nek Mocsai Lajos.

A szakember hozzátette: "Véleményem szerint ki kellene vizsgálni, hogy kinek, mely fórumnak áll érdekében a női válogatott körüli zavarkeltés."

Csütörtökön látott napvilágot a hír a Kézi.hu internetes szaklapon, hogy Mocsai Lajost a női válogatott néhány játékosa megkereste: Mátéfi Eszter helyett irányítsa ő az együttest.

Pálinger Katalin és a női válogatott hétfőn nyílt levélben kérte Mocsait, hogy nevezze meg, kik próbálták meg eltávolítani Mátéfit a kispadról.