Vágólapra másolva!
A Ferencváros vízilabdacsapatába igazol a Groupama-Honvéd olimpiai bajnoka, a június elején 35 éves Székely Bulcsú. Távozását azon a szerdai sajtótájékoztatón jelentették be, amelyet a Honvéd vízilabda-szakosztályának vezetése tartott a bajnoki idény zárultával.

"A 2000-es sydney-i játékokon győztes válogatott tagja szeretné korábbi együttesében befejezni pályafutását" - mondta Vad Lajos, a Honvéd vezetőedzője.

Az ob I 2010/11-es szezonjában negyedikként végzett, a Magyar Kupát viszont megnyerő, s a LEN-kupában a legjobb négy közé jutott Honvéd alapkerete nem változik lényegesen a következő idényre sem, bár a klub jelenleg három játékossal tárgyal.

Fodor Lajos közigazgatási államtitkár, a szakosztály elnöke bízik abban, hogy az új szezonban a mostaniakat is felülmúló eredményeket ér el a Honvéd. Hozzáfűzte, hogy egyetlen idegenlégiós játékosa sincs a csapatnak, amely a 85 gólig jutott Szivós Márton személyében a bajnokság gólkirályát adta, emellett a kétszeres olimpiai bajnok Gergely István lett a szezon legjobb kapusa.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!