Vágólapra másolva!
Nick Fazekas nem lesz az Albacomp játékosa, az Atomerőmű azonban egy volt NBA-kosarassal, Lee Nailonnal erősödött.

A héten Halm Roland, az Albacomp szakosztály-igazgatója közölte a hírt, amely szerint tárgyalnak Nick Fazekassal, a Dallas Mavericks és a Los Angeles Clippers korábbi játékosával. A 26 éves kosaras bokasérülése után szerette volna felépíteni magát, ezért reálisnak tűnt, hogy Székesfehérvárra igazol, ám kiderült, hogy az Albacomp számára teljesíthetetlen feltételeket szabott meg.

"Ami biztos: Nick Fazekas nem lesz a játékosunk. Négyszer küldtük ki neki a kérésére mindig módosított szerződést, mégsem állapodtunk meg. Teljesíthetetlen feltételeket szabott, mint például nem edzett volna együtt a csapattal, és nem játszott volna a felkészülési meccseken" - mondta a Fejér Megyei Hírlapnak Halm Roland.

Az Atomerőműnek azonban sikerült megszereznie egy volt NBA-játékost, a Nemzeti Sport szerint a 36 éves, 206 centiméter magas Lee Nailon ugyanis Pakson folytatja pályafutását. Az amerikai kosaras 2000 és 2006 között összesen 315 meccsen játszott az NBA-ben, sorrendben a Charlotte Hornets, a New York Knicks, az Atlanta Hawks, az Orlando Magic, a Cleveland Cavaliers, a New Orleans Hornets és a Philadelphia 76ers csapatát erősítette.