Vágólapra másolva!
A rossz időjárás miatt törölték azt a hamburgi járatot, amellyel az FTC-PLER férfikézilabda-csapata elutazott volna a Flensburg elleni KEK-nyolcaddöntő szombati visszavágójára, értesült a Kezi.hu szakportál.

"A havazás miatt törölték a járatunkat, így aztán autóbusszal Bécsbe kell utaznunk, ahonnan este nyolc órakor indul járatunk Hamburgba, majd Németországban végül szintén autóbusszal jutunk el a mérkőzés helyszínére" - nyilatkozta a Kezi.hu-nak Zsiga Gyula, a csapat vezetőedzője.

"Feltehetőleg valamikor hajnalban érkezünk majd meg, ha újabb hóakadályok nem nehezítik az utunkat. A mérkőzés este hét órakor kezdődik szombaton. Nem örülünk a fejleményeknek, de természetesen nem tudunk mit tenni."

Az első mérkőzést 32-26-ra nyerte idegenben a Mocsai Tamással felálló Flensburg, így esélyes a legjobb nyolc közé jutásra.

Szerdán az MKB Veszprém csapata járt pórul: ugyan szerencsésen megérkezett Moszkvába, ám a repülőtéren kiderült, három horvát útlevéllel rendelkező játékosának vízumproblémája van, így nem tudott a helyszínen edzeni, másnap pedig négy góllal kikapott orosz ellenfelétől.