Vágólapra másolva!
A Vasas a horvát Jug Dubrovnikot, a Szeged a szintén horvát Mladost Zagrebet kapta ellenfélül a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A csoportelsőként a BL legjobb nyolc együttese közé először bejutott Szeged a legerősebb csoportmásodikkal szemben folytathatja, míg a Szeged mögött a második helyen továbblépő Vasas elkerülte mind a végső győzelemre legesélyesebb - Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert személyében három magyar olimpiai bajnokot is felvonultató - olasz Pro Reccót, mind a volt vasasos Varga fivéreket, a 2008-as pekingi ötkarikás aranyérmes Dánielt és Dénest is a soraiban tudó harmadik negyeddöntős horvát Primorje Rijekát.

A római sorsoláson kiderült, hogy mindkét magyar csapat idegenben játssza első mérkőzését. A játéknapok: március 14. és április 18.

A párosítás:
Jug Dubrovnik (horvát) - TEVA-VASAS-UNIQA
Mladost Zagreb (horvát) - A-HÍD SZEGED BETON VE
Primorje Rijeka (horvát) - Jadran Herceg Novi (montenegrói)
Budva (montenegrói) - Pro Recco (olasz)

Az oda-visszavágós rendszerű párharcok győztesei folytathatják a legjobb négy között, az úgynevezett Final Fourban, amelyet május 11-12-én rendeznek meg egyelőre ismeretlen színhelyen. Továbbjutás esetén a Vasasra a Budva-Recco, a Szegedre a Rijeka-Herceg Novi csata nyertese vár.