Vágólapra másolva!
Vasárnap csoportelső lehet a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapata a Bajnokok Ligája középdöntőjében, ha pontot szerez a vendég spanyol Itxako Navarra ellen.

A BL-ben az ETO eddigi mind a négy találkozóját megnyerte, és most az a csapat vár rá, amelyet február 4-én, idegenben 28-26-ra legyőzött. A spanyoloknak matematikailag még vagy esélye megismételni a tavalyi szereplést, és bejuthatnak az elődöntőbe, de miután ponthátrányban vannak a norvég Larvikkal szemben, nincs saját kezükben a sorsuk.

Nagy kérdés, hogy Macarena Aguilar pályára léphet-e, az irányító még a Larvik elleni, múlt heti összecsapáson szenvedett orrtörést.

A győriek edzője, Karl Erik Böhn úgy nyilatkozott, szeretne több lehetőséget adni azoknak a játékosoknak, akik eddig kevesebbet játszottak a sorozatban.

"Még mindig az a célunk, hogy utolsó két meccsünkön minél több pontot szerezzünk. Nagyon jó a csapatunk, játékosaimtól azt várom, legjobbjukat nyújtsák, és győzzünk az Itxako ellen. A mérkőzés jó lesz arra, hogy fiataljaink meccsrutint és tapasztalatot gyűjtsenek ilyen magas szinten is."

Amennyiben a másik ágon a román Oltchim Valcea pontot szerez a szlovén Krim Ljubljana ellen, szintén továbbjut, és készülhet a Győr elleni elődöntőre.

A BL elődöntőjének első találkozóját március 31-én vagy április elsején, a visszavágót pedig április 7-én vagy 8-án rendezik.

A hétvégi program, női BL, középdöntő, 5. forduló (vasárnap), I. csoport:
Larvik (norvég) - Midtjylland (dán) 16.45
Győri Audi ETO KC - Itxako Navarra (spanyol) 17.15

Az állás: 1. és már elődöntős: Győr 8 pont, 2. Larvik 4, 3. Navarra 2 (90-93), 4. Midtjylland 2 (96-112).

II. csoport:
Oltchim Valcea (román) - Krim Ljubljana (szlovén) 17.00
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) - Metz (francia) 19.00

Az állás: 1. és már elődöntős Podgorica 8, 2. Valcea 5, 3. Ljubljana 2, 4. Metz 1

Női KEK, negyeddöntő, 1. mérkőzések:
FTC-Rail Cargo Hungaria - Zvezda Zvenyigorod (orosz) szombat 20.00
Viborg (dán) - DVSC-Fórum vasárnap 15.00

Március 17-én idegenben, március 25-én pedig hazai pályán játszik az MKB Veszprém a spanyol Ademar Leónnal a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Férfi BL, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés, március 17., szombat:
17.00:
Ademar León - MKB Veszprém

visszavágó, március 25., vasárnap:
18.00:
MKB Veszprém - Ademar León