Vágólapra másolva!
Nőnapi ajándékként nem virágot, hanem műtétet kapott Sara Breistöl, a Larvin nőikézilabda-csapatának balszélsője, miután a Flint ellen 30-14-re megnyert bajnokin kettős állkapocstörést szenvedett.

"Ez nemcsak Sarának, nekünk is nagy tragédia" - nyilatkozta a Tv2.no portálnak Ole Gustav Gjekstad, a Larvik edzője, hozzátéve, legalább a balszélső posztján maradt még bevethető ember Kari Mette Johansen és Thea Mörk személyében.

Breistöl saját Twitter-oldalán próbálta viccesen megközelíteni a bajt és azt írta: "Nőnapra kaptam egy koktélt a kormány számlájára, műtét hamarosan."

A Larviknak jelenleg mindössze 12 bevethető játékosa maradt, Gro Hammerseng és Olga Medvedejeva az év elején adott életet gyermekének, Tine Stange és Nora Mörk térdproblémák miatt nem léphet pályára, de nem épült fel még Katja Nyberg sem.

A csapat tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját, idén lehet, elődöntőbe se jut. A középdöntő utolsó fordulójában ugyanis a még veretlen Győrt fogadja, amelytől idegenben 31-22-re kikapott.

Amennyiben a Győr nyer Larvikban, vagy a dán Midtjylland, vagy az Itxako jut tovább, és mérkőzik meg a montenegrói Buducsnoszt Podgoricával a fináléba kerülésért. A Larvikon még a győzelem sem segít, ha a Midtjylland győz Navarrában.

Női BL, középdöntő, 6. (utolsó) forduló, I. csoport (szombat):
Larvik (norvég) - Győri Audi ETO 16.45
Itxako Navarra (spanyol) - Midtjylland (dán) 19.15

Az állás:
1. (már elődöntős) Győr 9 pont
2. Midtjylland 4 (123-132)
3. Larvik 4 (110-122)
4. Navarra 3