Vágólapra másolva!
Nyáron csapatot vált Mocsai Tamás, a Flensburg férfikézilabda-csapatának válogatott jobbátlövője, aki a következő két évben a Hannovert erősíti majd. Az osztrák válogatott irányító, Szilágyi Viktor a Bergischer HC együttesében folytatja.

A következő két szezonban a TSV Hannover Burgdorf csapatában folytatja pályafutását Mocsai Tamás. A válogatott jobbátlövő az elmúlt két szezont Flensburgban töltötte, ám Holger Glandorf érkezésével kevesebb játéklehetőséghez jutott.

"Mocsai Tamással egy nemzetközileg tapasztalt játékost nyertünk, boldogok vagyunk, hogy mellettünk döntött" - nyilatkozta a Handball.de portálon Christopher Nordmeyer vezetőedző

"A Flensburgban nem voltam elégedett a pozíciómmal, ezért új kihívást kerestem. Az elmúlt években követtem a Hannover fejlődését, a vezetőkkel történt megbeszéléseim nagyon pozitívak voltak, alig várom már az új feladatot" - mondta Mocsai. Az átlövő hozzátette, reméli, a nyári, londoni olimpián ér el pályafutása csúcsára.

A Hannover Mocsai személyében már a harmadik új játékosát szerződtette, korábban leigazolta Martin Ziemert és Joakim Hykkerudot is. A csapatban már szerepel egy magyar válogatott játékos, a kapus Puljezevics Nenad.

A Flensburg másik játékosától is elköszönt, az osztrák válogatott Szilágyi Viktor ugyanis úgy döntött, a Bergischer HC csapatában folytatja pályafutását.