Vágólapra másolva!
Amíg a magyar válogatottba visszatért jobbátlövőért nem kap hivatalos ajánlatot a Barcelona férfikézilabda-csapata, addig Nagy Lászlót a klub játékosának kell tekinteni, nyilatkozta Enric Masip, a klub technikai igazgatója.

"Nagy Lászlót egyéves szerződés köti a Barcelonához, amíg nincs megállapodás, addig a játékosunk marad. A mi feladatunk, hogy próbáljunk megoldást találni, ha ez nem sikerül, akkor a következő szezonban is Barcelonában játszik" - jelentette ki Enric Masip technikai igazgató azon a sajtótájékoztatón, amelyet a klub az új szélső, a szlovák válogatott Martin Stranovsky szerződtetése miatt tartott.

Masip megerősítette, Nagy László szerződésében van egy kivásárlási záradék: hárommillió euróért bárki elviheti, a Veszprém is. Azonban amíg a klub nem kap hivatalos ajánlatot a magyar bajnoktól, addig Xavi Pascual edző számít a csapatkapitányra a 2012-13-as szezonban.

Nagy távozásával kapcsolatosan a Diariodeleon.es is írt, a helyi Reale Ademar csapatának 210 centis átlövője, Ángel Montoro ugyanis éppen a magyar játékos helyére érkezhetne.

Montoro már előszerződést kötött a katalánokkal, amelynek értelmében 2014-ben csatlakozik a Barcelonához. Élő szerződése záradéka értelmében 750 ezer euróért vásárolhatná meg most a Barca, ám egyelőre csak az összeg tizedét fizetné, de ez is segítene az anyagilag nem túl jól álló Ademarnak.