Vágólapra másolva!
Justin Bieber szerződésajánlatot kapott egy alacsonyabb osztályú jégkorongcsapattól. A kanadai popsztár egészen komoly hokismúlttal rendelkezik, többször edzett a profiligában (NHL) érdekelt Toronto Maple Leafs együttesével.

A barcásokkal focizott Bieber

A 18 éves Bieber hokis tudományáról több videó is kering a neten, az egyik ilyen keltette fel az ECHL-ben (East Coast Hockey League) szereplő Bakersfield Condors vezetőinek figyelmét, és persze a vele járó hírverés sem utolsó.

Bieber turnéja legközelebb október ötödikén, a kaliforniai Fresnóban kerül közel a csapat székhelyéhez. A klub tisztában van vele, hogy nem minden meccsen számolhat a népszerű énekessel, de ha csak néhány találkozóra be tud szállni, szinte garantált lenne a teltház.


Bieber amolyan próbaszerződés-ajánlatot kapott, vagyis előbb a jégen is bizonyítania kell éles körülmények között. Azt írja róla a klub honlapja, hogy "finom keze van, jól korcsolyázik, és csuklólövéseivel akár még NHL-es szintű kapusokat is legyőzhet. Ezen kívül a büntetős rávezetésben is erős".

Matthew Riley, a Bakersfield főigazgatója jelezte: nagyon boldogak lennének, ha a kanadai fiatalemberrel számolhatnának. A vezetőedző, Matt O'Dette utalt rá, a jobb szélen számolna vele, már sortársakat is kinézett neki, és az külön előny, hogy jobbkezes. Utóbbi a hokiban azt jelenti, hogy a tenyeres lövéseket a teste jobb oldaláról ereszti el, ilyen játékos sokkal kevesebb létezik, mint balkezes.

A lemezeladási listákat sikerrel ostromló Bieber a Forbes magazin kimutatása alapján a harmadik "legerősebb celeb" Jennifer Lopez és Oprah Winfrey mögött.