Vágólapra másolva!
Július 31-én született meg Lovász Zsuzsanna és Dénes János kislánya, Panna. Az egykori világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó azt mondta, ha kislánya is ezt a sportágat szeretné majd választani, támogatná.

2012. július 31-én Budapesten megszületett Dénes Panna, aki igazi kézilabdás családban fog felnőni. Édesanyja, Lovász Zsuzsanna; a korábbi világbajnoki ezüst- és Európa-bajnoki bronzérmes válogatott jobbszélső huszonhárom évnyi aktív játék után három éve vonult vissza Édesapja, Dénes János viszont jelenleg is aktív játékos, a Tatabánya bajnoki bronzérmes beállósa.

Forrás: Lovász Zsuzsanna

"A kézilabda egy hosszú és nagyon szép periódus volt az életemben, de lezártnak tekintem ezt a szakaszt. Sosem vágytam arra, hogy például edzőként továbbra is a sportág közelében maradjak" - mondta Lovász, aki visszavonulása után, az elmúlt években, saját üzleti vállalkozását vezette, de kislánya születése óta napi 24 órában a család tölti ki az életét.

Forrás: Lovász Zsuzsanna

"Ha Panna egyszer úgy döntene, hogy a kézilabdázni szeretne, természetesen engedném, és ha komolyan gondolná, támogatnám. De a versenysportot nem fogom ráerőltetni" - tette hozzá.