Vágólapra másolva!
A mérkőzés előtti bemelegítés közben kapott agyvérzést a Krim Ljubljana nőikézilabda-csapatának brazil válogatott beállósa, Daniela Piedade. A játékos a szombati, Podravka elleni meccsen lett rosszul, kómába esett, és bár magához tért, nem tudni, mennyire károsodott az agya.

"Mindannyian sokkos állapotban vagyunk, a játékosok teljesen összeomlottak. Piedadénak sohasem volt semmi egészségügyi problémája, mondhatnám, ő volt a klub történetének legegészségesebb játékosa" - idézte az Rtvslo.si portál Goran Dujic klubigazgatót.

A 33 éves játékos a bemelegítés során közölte, rosszul érzi magát, majd lerogyott a kispadra, és elvesztette az eszméletlét. Kómás állapotban szállították kórházba, de másnapra magához tért. Ugyan semmire nem emlékezett, de mindenkit felismert, igaz, nagyon nehezen tud beszélni.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A játékos korábban tíz szezont húzott lesz az osztrák Hypo együttesében, tagja volt a londoni olimpián hatodik helyen végző brazil válogatottnak.

A Krim Ljubljana a Bajnokok Ligájában a magyar bajnok Győri Audi ETO KC-vel, a horvát Podravkával lés a román Jolidon Cluj együttesével van azonos csoportban.