Vágólapra másolva!
Iványi Dalma a héten hazatért Törökországból, miután szerződést bontott a Botassporral. Az irányító vasárnap akár más pályára is léphet a PINKK Pécsben a Cegléd ellen, hosszú távon pedig akár játékos-edzőként is irányíthatja a csapatot - írja az Nso.hu.

Meg sem várva a török élvonalbeli női bajnokság rajtját, szerződést bontott Iványi Dalma és klubja, a Botasspor Adana. A Pécsről szeptember 6-án Törökországba utazó Iványi átigazolása az Nso.hu cikke szerint megosztotta a Botasspor elnökségét - és ezzel a játékos csak a helyszínen szembesült -, késett a járandósága, a klub nem teljesítette a szerződésben vállalt kötelezettségeit, az irányító alig játszott a csapatban a felkészülési mérkőzéseken.

A több mint százszoros válogatott kosaras pénteken tér vissza Pécsre, és játékosként is csatlakozik a vezetésével életre hívott PINKK Pécs 424 csapatához. Már a vasárnap 18 órakor kezdődő, Cegléd elleni komlói NB I-es bajnokin játszhat, ha addig elintézik a játékengedélyét.

A folytatásban Iványiból akár játékos-edző is lehet, miután a Ferencvárostól nyáron érkező vezetőedző, Farkas Sándor - a Stefan Svitek távozása után megüresedett - női szövetségi kapitányi poszt első számú várományosa.