Vágólapra másolva!
A zárt kapussá tett magyar-román focimeccs miatt a Valcea drukkerei a Fradi-szurkolók provokálására készülnek a két nőikézilabda-csapat romániai Bajnokok Ligája-meccsén - írja a Bors.

"Nem szabad felülni a várható provokációknak" - mondta az újságnak Szőke Ferenc, a Fradi Security vezető munkatársa. "A nagyobb bajt megelőzendő nyolcan el is kísérjük a szurkolókat, már fel is vettük a kapcsolatot a román házigazdákkal, akik örülnek, hogy olyanok is lesznek a meccsen, akik le tudják hűteni a forrófejűeket. A Fradi mindössze kétszáz jegyet kapott, arra kérünk mindenkit, hogy jegy nélkül ne induljanak el az útra, mert nem jutnak be a csarnokba, így saját magukat is veszélybe sodorhatják."

"Sajnos a két klub megállapodása értelmében csak ennyi jegy jár nekünk, így az alig háromezres csarnokban el fog veszni a kétszáz vendégszurkoló" - mondta Hemela Zsolt szakosztályvezető. "Tényleg pokoli hangulat lesz, de remélem, botrány nélkül megússzuk. Annál is inkább, mert néhány héttel később jön a visszavágó."

A Valcea-FTC meccs vasárnap 18 órakor kezdődik, míg a másik középdöntős csoportban a Győr szombaton 16 órától fogadja a Buducsnoszt Podgoricát.