Vágólapra másolva!
A szerb B92 portál szerint Andrea Lekic, a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatának szerb válogatott játékosa, illetve a montenegrói szélső, Jovanka Radicevic a nyártól a macedón Vardar Szkopje csapatához szerződik.

A Győri Audi ETO C nőikézilabda-csapata egy hete bejelentette, hogy az idény végén nem hosszabbít szerződést a montenegrói szélsővel, Jovanka Radiceviccsel és a szerb irányító-átlövővel, Andrea Lekiccsel.

"Hosszú heteken-hónapokon át hezitáltam, mielőtt elhatároztam magam. A legnehezebb az volt, hogy a Győr tényleg minden szempontból - szakmailag, a körülményeket tekintve is - kiemelkedő klub, és a város, az emberek is pillanatok alatt befogadtak. Azonban az ETO csapatszerkezetében nem tudok a saját posztomon játszani" - nyilatkozta akkor Lekic.

Forrás: Győri Audi ETO KC

Radicevic és Lekic együtt és ugyanoda távozik Győrből

A szerb B92 portál szerint a játékos a macedón Vardar Szkopjéban folytatja pályafutását,

"A következő szezonban a Vardart erősítem, a klub a tárgyalások során nagyon szimpatikus volt, ez megkönnyítette a döntésemet. Örülök, hogy több minőségi játékossal egy ambiciózus projekt részese lehetek. Nekem személy szerint ez egy új kihívás lesz a karrieremben, remélem, sikerül a klubot magasra emelni" - mondta Lekic.

"Szeretném a jelenlegi szezont sikerrel zárni, óriási a vágy és a motiváció a Győr csapatában, hogy minden trófeát begyűjtsünk. Azt hiszem, jó úton haladunk afelé."

A szerb portál úgy tudja, Radicevic is aláírta már szerződését a Vardarral, de ott folytatja pályafutását az orosz Zvezda Zvenigorod játékosa, Julija Nikolic is.